fbpx

Portretmiddag 20 maart

Op zondag 20 maart 2022 organiseer ik een fotoshootmiddag. In een sessie van 30 minuten maak ik van jou portretfoto’s op een fijne, lichte binnenlocatie.

De locatie‚Ä®

We maken de foto’s in de prachtig verbouwde garage van Nieuw Rotsoord in Utrecht. Een mooie, lichte locatie met enorme ramen en een fijne vibe. Lopend bereikbaar vanaf station Vaartsche Rijn en in de gezellige wijk Rotsoord waar je na afloop ergens een koffie, een limonade of een zondagsborrel kan gaan drinken.

Werkwijze

Reserveer onderaan deze pagina je tijd en laat je naam en gegevens achter. Om je reservering definitief te maken, stuur ik je een factuur voor een aanbetaling.

De fotosessie neemt ongeveer 30 minuten in beslag en is bedoeld voor 1 persoon. We maken de foto's in de garage van Nieuw Rotsoord, een rustige plek met een fijne vibe.
Vervolgens ga ik aan de slag met jouw foto's. Ik maak een selectie van de beste 5 en bewerk deze na op kleur, belichting, contrast, uitsnede etc.

Binnen twee weken ontvang je de 5 mooiste foto's via Wetransfer. Dan krijg je ook de factuur voor het resterende bedrag.

Investering

Voor 125 euro gaan we 30 minuten aan de slag om de mooiste foto’s van je te maken. Je krijgt de beste 5 foto’s binnen twee weken digitaal opgestuurd.

Meld je aan

Na aanmelding laat ik je weten of ik je op deze plek kan inplannen. Om deze plek definitief te maken, vraag ik een aanbetaling van 50 euro.